Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

POPRAVNI NA KIPRU Srbija ponovo sa tri štopera, ali sa najboljim napadačem! Starter Samardžić

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić (foto: Starsport)

Na redu je test u Larnaki. Izgleda idealno za popravni Srbije protiv Kipra, koji ima jednu pobedu u godinu i po dana. Nije svejedno što je reprezentacija tri meseca pre početka Evropskog prvenstva doživela najubedljiviji poraz otkako je na klupu Dragan Stojković, bez obzira na to što je igrala sa igračem manje od 20.minuta.


ITALIJA KOŠARKA: Breša – Virtus (20.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.85


Potrebna je analiza, a sledi nova šansa da se popravi utisak. Da se malo podigne raspoloženje pred početak priprema za šampionat Evrope, a domaćin je ekipa “skromnih” mogućnosti i pobedili su Litvaniju (1:0) u septembru 2022. godine. Od tada imaju par remija i poraze.

POVRATAK MILENKOVIĆA

Stojković je najavio potpuno drugačiji sastav u odnosu na Moskvu i sledi povratak na staru formaciju sa tri pozadi. Istakao je da će odbrana da bude potpuno izmenjena. Svoje mesto će da zauzme Nikola Milenković, uz njega verovatno kao levi štoper Srđan Babić. Ako se odluči za tri pozadi priliku čeka Erhan Mašović.

Lazar Samardžić (foto: Starsport)

S obzirom na to da je najavio mnogo promena u timu, očekuje se da mesto među starterima zauzmu i Aleksandar Mitrović u špicu, iza njega Lazar Samardžić, kao i Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, verovatno i Srđan Mijailović. Srbija je vezala tri utakmice bez pobede, pa je ona sada imperativ.

Projektovan sastav: Rajković, Mašović, Milenković, Babić, Mijailović, Lukić, S. Milinković – Savić, Kostić, Živković, Samardžić i Mitrović.

1 komentar

1 komentar

  1. Ранко

    25.03.2024. at 11:36

    Ako izgubimo i od Kiparskih amatera, Stojković treba sam da ode, a ne da čeka otkaz.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.