Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Gagić se vraća u Srbiju, ali ne u Partizan

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Đorđe Gagić (Foto: Starsport)

Nekadašnji košarkaš Partizana Đorđe Gagić blizu je povratka u Srbiju. Kako prenosi sajt Morava info, iskusni centar je u pregovorima sa čačanskim Borcem.


ABA LIGA: U sredu od 19 igraju Studentski centar – Igokea, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.88.


On trenutno igra za francuski klub Bloa, a pregovori su u završnoj fazi. U ovoj sezoni je Gagić u proseku beležio sedam poena i tri skoka u francuskom šampionatu.

Gagić ima 32 godine i visok je 210 cm. Igrao je za brojne klubove, a u dva mandata je nosio dres Partizana. Igrao je još za za Mornar, Hemofarm, Gazijentep, Brindizi, Istambul, Cmoki, Aris, Igokeu, Lijetkabelis…

Sa crno-belima je 2013. osvojio ABA ligu, a šampion Srbije je bio 2013. i 2014. godine. Kup Radivoja Koraća je osvojio 2018. i 2019. Šampion Belorusije bio je sa Cmokijem 2017.

Čačani su trenutno pretposlednji na tabeli ABA lige, a imaju samo tri pobede posle 12 kola.

PROČITAJTE JOŠ:

Cedevita Olimpija na krilima Omića srušila Mornar

TOPLA PRIČA Jokića dirnula poruka dečaka, pa odlučio da mu ulepša Božić: Najlepši poklon koji je ikada dobio! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.