Budimo u kontaktu

NEMAČKA

STRAŠNO Bivši golman izneo šokantan podatak: Bolest je neizlečiva! Umreću

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Georg Koh (Foto: Printksrin/Youtube/PS Film)

Dani su mu odbrojani, ali on se ne da. Ne odustaje. Vodi, bitku u kojoj je epilog poznat i ne ide njemu na ruku. To ga, međutim, ne sprečava da se bori.


ENGLESKA: Kristal Palas i Mančester junajted sastaju se od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 2-3 gola je 2.25.


Bivši nemački golman Georg Koh (52) otkrio je u intervjuu za “Bild” da ima rak pankreasa u terminalnoj fazi i da su mu lekari rekli da će uskoro da umre.

Bolest je neizlečiva, umreću. Doktori su mi pre godinu dana rekli da imam šest meseci života, ali još sam tu. Voleo bih da pogledam još jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao – rekao je Georg Koh u emotivnom razgovoru.

Ne leči se hemoterapijom, već se oslanja na lek iz Amerike.

Ne znam li smem ovo da kažem. Srećan sam što sam u karijeri zaradio malo više pa se trenutno lečim lekovima iz Amerike, koji kod nas u Nemačkoj verovatno nisu još odobreni. Jednostavno, nisam više mogao da podnesem bedu na odeljenjima za rak – objasnio je Georg Koh.

“POSTOJE FAZE KAD SE OSEĆAM JADNO”

Tokom rutinskog pregleda je otkrio da je teško bolestan. Ništa nije ukazivalo na to da nešto nije u redu sa njim.

– Bolest je pronađena tokom rutinskog pregleda. Nisam se osećao dobro i kada su došli rezultati ispitivanja krvi bili su jako loši. U jednom momentu mi je lekar rekao da imam još šest meseci života, ali je pogrešio.

Otkrio je Georg Koh u kakvom je stanju:

 – Ima dana kada se osećam kao da bih mogao da iščupam drvo. Onda hodam satima, a postoje faze kada se osećam jadno i ne mogu da ustanem iz kreveta. Za stvari koje mi inače treba pet sekundi, onda mi treba pola minuta, ali se borim i ne kukam, to nikada nije bio moj stil.

Karijeru je počeo u Fortuni iz Dizeldorga, odakle je prešao u PSV. Nije se tu nametnuo, vratio se u Nemačku i bio član Arminije i Kajzerslauterna. Bio je još u Kotbusu, Duizburgu i Dinamu iz Zagreba.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.