Budimo u kontaktu

NEMAČKA

(NE)OČEKIVAN POTEZ Hrvat najuren pred ključni meč sezone

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nenad Bjelica (Foto: Beta/AP)

Klub iz prestonice Nemačke bio je hit prošle sezone, kada je izborio istorijski plasman u Ligu šampiona. Međutim, u aktuelnoj se grčevito bori za opstanak. U toj borbi mu nikako ne ide u prilog poraz na domaćem terenu od direktnog rivala Bohuma (3:4).


Na meču Lil – Lion, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru ug 4+.


Ispostaviće se da je to bila i poslednja utakmica Nenada Bjelice na klupi Union Berlina. Klub je u ponedeljak saopštio da je hrvatski trener smenjen.

U klubu veruju da će ovaj potez pozitivno da utiče na ekipu pred ključnu utakmicu sezone, a to je gostovanje Kelnu u sledećem kolu.  Union je trenutno prvi iznad crte s bodom više od Majnca koji je na poziciji koja vodi u baraž za spas i šest bodova prednosti u odnosu na Keln. Do kraja su ostala još dva kola.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.