Budimo u kontaktu

EVROLIGA

GLAVOBOLJE ZA PARTIZAN U ATINI Željko na poslednjem treningu imao samo osam igrača, jedan dobio temperaturu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Partizan je desetkovan u Atini (Foto: Starsport)

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova igraju u Atini protiv Olimpijakosa. Grci su vezali dva uzastopna poraza, ali to manje brine crno-bele koliko ih brine zdravstveni bilten ekipe.


EVROLIGA Od 20 časova Partizan gostuje Olimpijakosu. Desetkovan je “parni valjak”, ali verujemo u “dvojku”. Kvota u kladionici MaxBet je 5.25.


Željko Obradović je poslednji trening odradio sa svega osam igrača. Od ranije su zbog povreda odsutni Aleksa Avramović i Alen Smailagić, a sada su im se priključili Balša Koprivica i Dante Egzum. Sa reprezentacijom su Danilo Anđušić i Uroš Trifunović. U sredu se na temperaturu požalio i Joanis Papapetru.

On je sinoć oko devet uveče zvao i požalio se da ima temperaturu, došao sam odmah kod njega. Na svu sreću test na koronu je negativan.Uzeli smo sve analize. Dobio je terapiju. Malo mu je bolje – rekao je doktor Partizana, Moma Jakovljević.

Partizan je za razliku od Olimpijakosa vezao tri pobede. Željko Obradović od igrača za dvoboj sa Olimpijakosom računa na Jama Madara, Džejmsa Nanelija, Greogora Glasa, Tristana Vukčevića, Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Matijasa Lesora i Đorđa Jovanovića. Čeka se odluka oko Joanisa Papapetrua.

PREPORUČUJEMO:

NBA Jokić vodio Nagetse do nove pobede, Pokuševski ponovo zablistao (VIDEO)

GUBI POVERENJE Ko bi mogao na klupu Zvezde ako Jovanović ode? Jedno ime sve glasnije se čuje…

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.