Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

GLEDAŠ LI OVO, ANĆELOTI? Jović postigao treči gol za Srbiju, a Radonjić stavio tačku (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Luka Jović (Foto: Starsport)

Srbija od 85. minuta vodi sa 3:1 protiv Slovenije u drugom kolu Lige nacija. Strelac trećeg gola je Luka Jović.


Na meču Austrija – Danska, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3-5.


On je na teren ušao u 46. minutu umesto Đorđa Jovanovića. Na poravi način se odužio selektoru Draganu Stojkoviću. Asistent mu je bio Andrija Živković.

Nadamo se da je ovu utakmicu gledao i trener Reala Karlo Anćeloti. Jović u Realu dobija malu minutažu, a neretko nije ni na klupi. Izgleda da je vreme da dobije pravu šansu.

Konačan rezultat je postavio Nemanja Radonjić u drugom minutu sudijske nadoknade. Njega je uposlio Dušan Tadić, a ovaj je prošao po levoj strani i savladao Jana Oblaka.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA OPET VODI Sergej zatresao mrežu posle kornera (VIDEO)

BIĆE OVO DOBRO Moćna Srbija srušila Sloveniju, uz tri gola glavom, pogodio Jović! (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.