Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Golemac posle pobede: Želimo u finale! Pokazali smo mentalnu snagu i čvrstinu

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Jurica Golemac (Foto: ABA liga/Ales Fevzer)

Ljubljančani su izborili treći, odlučujući meč. Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su Crvenu zvezdu posle produžetka sa 88:80 (24:29, 19:15, 16:10, 17:22, 12:4).


Brazil 2: Na meču Ituano – Gremio, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru ug 3+.


Trener domaćeg tima, Jurica Golemac, nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad crveno-belima. Njegovi izabranici došli su do izjednačenja u seriji i tako obezbedili majstoricu u Beogradu.

– Veliko bravo za igrače i navijače. Loše smo otvorili utakmicu, nismo imali čvrstinu i agresivnost u odbrani, olako smo dozvoljavali rivalu da šutira sa distance. Vraćali smo se u meč malo po malo, tokom treće i četvrte deonice bili bolji, stekli prednost koju smo na volšeban način ispustilo. U produžetko smo pokazali mentalnu snagu i čvrstinu. Okrećemo se trećem meču, želimo u finale – rekao je Golemac.

Cedevita Olimpija ili Crvena zvezda odmeriće u finalu snage sa boljim iz duela Partizan – Budućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan ima dva gola viška na “krovu”, Rikardo se upisao u istoriju kluba! (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/pauza-trajala-mesec-dana-vlahovic-ponovo-pogodio-video-361905/

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.