Budimo u kontaktu

ABA LIGA

NURKIĆ “ZAPALIO” TVITER Zvezdašima se nije svideo Jusufov komentar posle meča u Ljubljani!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Jusuf Nurkić (Foto: Printscreen/YouTube/ Portland Trail Blazers)

Reprezentativac Bosne i Hercegovine ponovo je dospeo u žižu regionalne javnosti. Broj reakcija na njegovom tvitu raste iz minuta u minut.


Brazil 2: Na meču Ituano – Gremio, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru ug 3+.


Centar Portlanda, Jusuf Nurkić, pratio je polufinalni duel ABA lige između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde. On je sudijsku odluku da se Mitroviću priznaju poeni i dodeli slobodno bacanje, video kao spornu.

– Hahahha je l moguće? Vreme 00:00, a sudija kaže – faul i koš! – napisao je Jusuf na svom Tviter nalogu.

Reakcije su, naravno, bile podeljene. Navijači Partizana pružili su mu podršku, dok su pristalice crveno-belih burno reagovale.

PROČITAJTE JOŠ:

“LUDNICA” U STOŽICAMA Cedevita Olimpija savladala Zvezdu posle produžetka! Serija se seli u Beograd (VIDEO)

ODLUČUJE POSLEDNJE KOLO! Partizan slavio na “krovu”, uz istorijsko dostignuće Rikarda i nada se podvigu “zmajeva” (VIDEO)

16 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.