Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

GOLOTINJA SE ISPLATI Najpopularnija brazilska odbojkašica: Od sajta za odrasle zarađujem 50 puta više nego od sporta (FOTO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Kej Alveš (Foto: Printskrin/Instagram)

Kad ti se podele karte, iskoristi ih najbolje što možeš. Upravo to radi Kej Alveš koja je neverovatno popularna u Brazilu. Ne samo zbog onoga što čini na odbojkaškom terenu, već je ona zvanično odbojkašica s najviše pratilaca na Instagramu (tri miliona), a njene izazovne fotografije se nalaze i na sajtu za odrasle “OnlyFans”. Upravo je ta platforma glavni izvor prihoda za ovu sportistkinju.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Čukaričkog protiv Napretka je 1.55. Meč počinje u 21:00.


Ona igra na poziciji libera, član je kluba Osasko koji se takmiči u Superligi, a osim na terenu možete da je vidite i u nekom izazovnijem izdanju. U tom slučaju morate da izdvojite 15 evra mesečno.

Svidelo se to nekome ili ne, ovo je moj najveći izvor prihoda. Sebe posmatram kao sportiskinju, ali i kao model, influenserku, biznismenku i ženu iz sveta šou biznisa. Trenutno od sajta zarađujem 50 puta više nego od odbojke – kaže Kej.

Medijia u Brazilu je još rekla:

– Od malih nogu sam znala da ću da budem poznata širom sveta, to sam govorila i svojim roditeljima. Nisam samo talenat za odbojku i  nisam samo lepo lice. Mnogo je važno što imam dobar odnos sa svojim navijačima, harizmatična sam i poklanjam im mnogo pažnje. Uvek sam bila takva, volela sam da se fotografišem sa njima i da im izađem u susret. To je veoma bitno, mislim da sam zbog toga postigla sve ovo.

Pogledajte neke od njenih ftografija sa Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

PROČITAJTE JOŠ:

MAŠINA ZA GOLOVE Haland srušio Bajern! Debitovao za “građane” i odmah postigao gol

RASISTIČKI ISPAD NAVIJAČA RIJEKE Vređali tamnoputog fudbalera, gađali ga, a sve je počelo ovako… (VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.