Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

GOTOVO! Zvezdini omladinci odbranili titulu prvaka Srbije

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Omladinci Crvene zvezde (Foto: Instagram.com/crvenazvezdafk_os)

Dva kola pre kraja prvenstva omladinci Crvene zvezde obezbedili su titulu prvaka Srbije!


SUPERLIGA SRBIJE: Od 16:30 igraju Voždovac – Partizan, a u kladionici MaxBet je kvota na igru x-2 3.70. 


Crveno-beli su odigrali 2:2 na gostovanju u Lučanima, što im je bilo dovoljo da i matematički osvoje treću titulu za redom! Mladost je povela u ranoj fazi utakmice kada je arbitar Ostraćanin dosudio jedanaesterac, a siguran realizator bio je Jojić.

Na 1:1 izjednačio je korpulentni centarfor gostiju Kahvić početkom drugog dela igre. Lučanci su do novog vođstva stigli samo nekoliko minuta kasnije, a strelac je ponovo bio Jojić, inače prvi golgeter lige sa čak 21 postignutim golom! Bod vredan titule crveno-belima doneo je Teodorović u 65. minutu utakmice.

Osvajanjem titule prvaka Srbije ekipa koju sa klupe predvodi Milan Stegnjajić obezbedila je igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona mladih timova, izuzev ako se prvi tim direktno ne plasira u najelitnije takmičenje. U tom slučaju Zvezda bi sigurno imala predstavnika u grupnoj fazi Lige šapmpiona i u omladinskoj selekciji.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKA LIGA Tri tima obezbedila prvoligaški status, drama samo na Zapadu (VIDEO)

BELGIJA PRVI RIVAL “Orlići” u utorak startuju na Evropskom prvenstvu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.