Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Grci prvi polufinalisti na SP

Darko Noveski

Objavljeno

,

Grci slomili SAD (Foto: Beta/AP)

Muška vaterpolo reprezentacija Grčke plasirala se danas u polufinale Svetskog prvenstva u Budimpešti, pošto je pobedila selekciju SAD sa 16:11 (3:1, 4:6, 3:0, 6:4).


SVETSKO PRVENSTVO Mađari kao domaćini u borbi za polufinale dočekuju Italiju, kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.55. Meč se igra od 21 čas.


Grčku je predvodio Stilijanos Argiropulos sa pet golova, a po tri gola postigli su Konstantinos Genidunijas, Efstatios Kalogeropulos i Angelos Vlahopulos.

U ekipi SAD najefikasniji sa po tri pogotka bili su Henes Dabe, Ben Helok i Aleksander Boven.

Grčka će u petak u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Mađarske i Italije (21). Preostale četvrtfinalne utakmice igraju se danas: Srbija – Hrvatska (16) i Španija – Crna Gora (19.30).

STIGLI U ATINU Osvanula prva slika Radonjića i Ražnatovića iz prestonice Grčke! Uskoro počinju pregovori…(FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.