Budimo u kontaktu

KATAR 2022

GRUJIĆ KAO ZAPETA PUŠKA Svi želimo minutažu… Protiv Kameruna nema alibija!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Marko Grujić na konferenciji za medije u Dohi (Foto: FSS)

(Od specijalnog izveštača iz Dohe)

Potrebno je da neko od igraČa iz drugog plana postane “dŽoker” selekcije Srbije. Posle povrede Sergeja MilinkoviĆ Savica, Što je prvi otkrio MaxBet sport potrebna je zamena ako ovaj bitan igrač ne bude spreman. Opcija da ga zameni je Marko Grujić, koji je samouvereno najavio pohod na tri boda.


Od 17 igraju Francuska – Danska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Francuske 1.83.


Sergej će pokušati da se oporavi. Sve zavisi od njega, ali i odluke selektora koga će staviti u tim. Svi mi koji smo u reprezentaciji, želimo da dobijemo minutažu na turniru. Jedan poraz ne može da nas poremetiti – kaže Grujić.

Optimizam je prisutan u ekipi.

Moje mišljenje je da ova ekipa ima kvalitet. Verujemo u sebe, ali nije bilo lako posle poraza od Brazila i prespavane noći.

Kormilar Stojković je imao jasnu poruku.

Selektor nam je poručio da budemo složni i jači nego ikad, da su pred nama dve važne utakmice i da pokušamo da ostvarimo uspehe.

Sledi detaljna video analiza Kameruna.

Prema planu u subotu uveče zakazan je video materijal, a biće i u nedelju pred utakmicu. Bićemo spremni i fokusirani. Moramo da ispravimo greške. Niko ne razmišlja o eventualnom neuspehu i znamo da moramo da pružimo maksimum.

Visoka temperatura je prednost za protivnika.

Ovde jeste leto i samo jedan trening pre podne po toplom vremenu neće mnogo promeniti. To ne može da bude alibi. Treba da držimo loptu, a ne da se sa njima trkamo. Kvalitet je na našoj strani. Kod njih bih izdvojio igrača Napolija Angisu, koji je motor ekipe i njega treba da zaustavimo. Pokušaćemo da kontrolišemo igru od starta meča – poručio je na kraju Marko Grujić.

PROČITAJTE JOŠ:

ČEKA NAS PAKLENO POSLEDNJE KOLO Poljska srušila hit Mundijala (VIDEO)

FENOMENALNO! Imamo najbolju odbranu Mundijala – Šćensni je hobotnica (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.