Budimo u kontaktu

KATAR 2022

VEZISTA OPTIMISTA Poraz nas nije uzdrmao, možemo da prođemo dalje

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nemanja Maksimović (Foto: FSS)

(Od specijalnog izvestača iz Dohe)

Treba se pokazati, kada je i “mač nad glavom”. Toga su svesni u taboru Srbije dva dana pre sudara sa Kamerunom. Nemanja Maksimović je u prvi plan istakao da srpski tim spreman da prodje u drugi krug Mondijala.


Na meču Argentina – Meksiko, naša kladionica nudi kvotu 3.90 za igru X2&2+.


Nemamo izbora. Pre svega, najvažnije je da pobedimo Kamerun, a jasno je da ce odlučivati sitnice. Start na omladinskom SP na Novom Zelendu doneo je poraz od Urugvaja. Nastavili smo zajedno i sve smo pobedili i osvojili titulu – kaze Maksimović.

Potrebno je biti optimista.

Gradili smo uspehe zajedno proteklih godinu i po dana. Imali put i došli do rezultata. Ovde je dobra atmosfera i mislim da ćemo uspeti u nasim planovima.

Ne sme da bude oscilacija.

Video se fizički pad. To nije samo kod nas problem, imala ga je i Nemačka. U Evropi je zima, a ovde leto i treba vremena da se naviknemo. Mislim da će se povređeni igraci oporaviti i da budemo spremni za Kamerun.

Još jedno podsećanja na Novi Zeland.

Moj poslednji gol u reprezentaciji, bio je pre sedam godina i pokazuje moju golgetersku moć. Razlika postoji između omladinskog i seniorskog fudbala, a Brazil ima i veliku bazu kvalitetnih igrača i tu je razlika. Veći izbor i samo je iz tadasnjeg finala ovde Žezus iz Arsenala.

Kamerunci najavljuju pohod na titulu.

Nisam pratio izjave. Eto je bio sjajan igrač, a mislim da je njegova poruka da će se plasirati u finale po meni pretenciozna.

Termin nije prednost protivnika, pošto meč pocinje od 11 casova, po srpskom vremenu.

Svaki selektor određuje termine treninga. U klubu ne treniramo u vreme utakmica i mislim da to neće biti problem. Kamerun je pao u nastavku protiv Švajcarske, što nije za njih specificno. Bitno je da se spremimo da taktički budemo na nivou. Opasni su iz kontranapada, imaju dobre pojedince, koje moramo da zaustavimo – poručio je Maksimović.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.