Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA G U Mančesteru iz dvojke u keca, jedan igrač skrenuo pažnju na sebe! Miroljubivo u Kopenhagenu (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice Mančester siti - Sevilja (Foto: Beta / AP)

Bez stresa. U grupi se već znalo ko će da zauzme koju poziciju na tabeli, pa su utakmice maltene bile revijalne. Ipak, bilo je dosta toga zanimljivog.


BRAZIL 1: Naša kladionica daje kvotu 1.88 na pobedu Flamenga protiv Korintijansa. Ova utakmica je na programu od 01.30.


Sve je gotovo i u G grupi Lige šampiona. Od ranije se znalo da će u osminu finala ići Mančester siti i Borusija Dortmund, u Ligu Evrope će da ode Sevilja, dok je Kopenhagen završio svoje učešće na internacionalnoj sceni.

Mančester siti je na svom stadionu dočekao Sevilju i to u dosta izmenjenom sastavu, bez vedeta kao što su Erling Haland, Bernardo Silva, Džon Stouns, Ederson… Uprkos tome, uspeo je da ostvari trijumf i to sa 3:1, iako je na poluvremenu gubio.

Pažnju na sebe je na ovoj utakmici skrenuo Hulijan Alvarez, koji je asistirao za golove Rika Luisa u 52. minutu i Rijada Mahreza 83, da bi i sam bio strelac u 73. Jedini precizan za goste je bio Rafa Mir u 31. minutu.

Kopenhagen i Borusija Dortmund su podelili bodove u danskoj prestonici, a meč između njih je bio okončan sa 1:1 (1:1). U 23. minutu su poveli gosti preko Torgana Azara, da bi rezultat poravnao mladi Hakon Haraldson u 41.

LIGA ŠAMPIONA, GRUPA G, 6. KOLO

Mančester siti – Sevilja 3:1 (0:1)
(Luis 52, Alvarez 73, Mahrez 83 – Mir 31)

Kopenhagen – Borusija Dortmund 1:1 (1:1)
(Haraldson 41 – Azar 23)


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

LAKNULO VLAHOVIĆU I KOSTIĆU Velikan preživeo! Benfika pregazila Makabi i pogurala Juventus u Ligu Evrope! (VIDEO)

BEZ ČETVORICE NA MONAKO Evo ko je na raspolaganju treneru Zvezde za važnu utakmicu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.