Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

I OD LOŠIH IMA GORIH Dinamo više ne drži negativni rekord u Ligi šampiona! Navijačima ovog velikana neće da bude lako

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Fudbaler Rendžersa, Džejms Tavernije (Foto: Beta / AP)

Veoma loš nastup evropskog velikana. Mada, olakšavajuća okolnost za njega je to što se našao u poprilično teškoj grupi, pa i nije moglo da se očekuje da će da se izbore za povoljniji plasman.


BRAZIL 1: Naša kladionica daje kvotu 1.88 na pobedu Flamenga protiv Korintijansa. Ova utakmica je na programu od 01.30.


Zagrebački Dinamo je do utorka, uz Viktoriju Plzenj, bio taj koji je držao negativni rekord kada je nastup jednog kluba u grupnoj fazi Lige šampiona u pitanju. Hrvati i Česi svojevremeno nisu uspeli da osvoje nijedan bod, a imali su gol razliku minus 19!

Ipak, našao se neko još gori. Porazom od Ajaksa u Glazgovu sa 1:3, Rendžers je preuzeo epitet najlošijeg tima u istoriji takmičenja kada je pomenuti segment u pitanju. Ovaj škotski velikan takođe nije uspeo da izvuče ni bod na nekoj od utakmica, s tim što je njemu odnos primljenih i postignutih pogodaka minus 20!

Ipak, što se tiče Dinama, i dalje se nije u potpunosti “izvukao”, jer su Zagrepčani jedini tim koji se na ovoj negativnoj večnoj listi pojavljuje dva puta, pošto su njegove sezone 2011/12 i 2016/17 bile poprilično neuspešne.

Što se tiče Rendžersa, njegovim navijačima sigurno neće da bude lako, pogotovo što je njihov “večiti rival”, Seltik, bar za nijansu bolje prošao, pošto je osvojio dva boda u svojoj grupi.

Olakšavajuća okolnost za glazgovske “plave” je i to što je plasman u Ligu šampionu svojevrsni napredak, s obzirom na to da su do pre nekoliko godina bili u veoma teškom stanju i pred gašenjem kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

LAKNULO VLAHOVIĆU I KOSTIĆU Velikan preživeo! Benfika pregazila Makabi i pogurala Juventus u Ligu Evrope! (VIDEO)

GRUPA G U Mančesteru iz dvojke u keca, jedan igrač skrenuo pažnju na sebe! Miroljubivo u Kopenhagenu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.