Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

HRABROST ILI LUDOST Zvezdina najmudrija glava ide kroz zid! Hoće Kup i spremna je da rizikuje težu povredu!

Marko Ljubomirovic

Objavljeno

,

Miloš Teodosić (Foto: Starsport)

Težak period u sezoni je iza košarkaša Crvene zvezde, ali još teži upravo stiže. Finalnim turnirom Kupa Radivoja Koraća počinje deo kada se sezona lomi u svakom smislu – borba za prvi trofej, finiš evroligaške kampanje i ABA plej-of. Ono što Zvezdu pred put u Niš najviše muči jeste pitanje hoće li tamo da je predvodi “najmudrija glava”?


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Real Madrida u Lajpcigu (21:00) je 2.35.


Razume se, reč je o Milošu Teodosiću, koji silom prilika i sticajem okolnosti u 37. godini igra jednu od najboljih, a svakako najzahtevniju sezonu u karijeri.

NAPRSNUĆE STOPALA

Miloš Teodosić u meču sa Fenerbahčeom (Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images)

Upravo to igranje preko plana i “produženi boravak” na terenu u dosadašnjem delu turbulentne sezone rezultirao je da imunitet žilavog Valjevca opadne, te je propustio dve poslednje utakmice tima (Žalgiris i Zadar), i “otvorio bolovanje” posle, iz ove perspektive nepotrebnog, trošenja nogu u Morači, odnosno stopala, da budemo precizniji. Kako nam je potvrđeno, reč je o naprsnuću stopala koje zahteva nešto duži i pažljiviji, višenedeljni oporavak.

Pisalo se puno o Milošu prethodnih dana, sa razlogom i isticalo da je on istinski čelnik Crvene zvezde u ovoj sezoni i da tim bez njega ne može da pobeđuje, makar kada je u pitanju Evroliga. Može li Zvezda u ovom trenutku i ovoj konstelaciji snaga nastaloj neminovnošću da se bira četiri od dostupnih osam stranaca u ekipi zbog propozicija domaćeg takmičenja, da se bez Tea suprostavi Partizanu u projektovanom i gotovo izvesnom finalu nacionalnog Kupa? Teško, da ne kažemo nemoguće.

HOĆE PO SVAKU CENU DA IGRA FINALE

Tog stava su verovatno brojni ljubitelji i poznavaoci košarke, i sigurno su u debeloj većini. To zna i sam Teodosić i zato će, kako saznaje MaxBet Sport učiniti sve da bude dostupan za tim makar za subotnje finale u Čairu, iako doktori i njegovo okruženje na to ne gledaju baš blagonaklono.

Za to, očigledno, Teodosić ne mari (setite se injekcija pred Valensiju) i sebi planira da prepiše jednodnevni prekid terapije. “To ne bira pamet nego srce” playing softly in the background, dok u glavi crta treće osvajanje Žućkove levice u svojoj trofejnoj karijeri.

Do sada je Miloš Teodosić dva puta osvajao Kup “Radivoj Korać” i to u dresu FMP Železnika, oba puta preko Partizana – 2005. godine u Vršcu i  2007. godine u Kragujevcu. Dakle, nikad u Nišu, pa je i to možda jedan od  njegovih motiva.

8 Komentara

8 Comments

  1. tudjmanova govna

    13.02.2024. at 12:05

    legendo

    • Dr Terzinjo

      14.02.2024. at 00:28

      Folira se

  2. BABA SERA U ENGLESKIM NAUČNIM KRUGOVIMA POZNATA KI TRT MILJOJKA 🤣

    13.02.2024. at 14:20

    Prki ??? Ne s**i da ni ovo ne smeš da puštiš od baba Sere?! Prijaviću vas za gušenje slobode pisane reči i zatražiću sankcije za baba Seru!!! Oću svega đi!!!😆😆😆

  3. CRVENI UDBASI ZVEZDINI BULJASI

    13.02.2024. at 16:59

    Nece vam pomoci Lebron u subotu a ne Teo mutanti iz predgradja.

    • Grobari srpske košarke

      13.02.2024. at 20:25

      Zgazicemo vas i bez njega…imate duplo skuplji tim a nista necete uzeti ove godine..u EL..zajedno sa nama pod ruku ..

      • Jojo

        14.02.2024. at 04:58

        Nisi u pravu imamo pet puta skuplji Tim jer nam se moze oprostili smo duhu iznad stadiina ruznu proslost pa on samo daje eurice otimajuci od pensioners I bolesnika.

      • Delija26

        14.02.2024. at 07:59

        Mislim da baš,baš,nisi informisan,u Partizan se dolazilo samo zbog kinte,jer ste jedino tako mogli da privuče te igrače.

  4. Grobari srpske košarke

    13.02.2024. at 20:26

    Zgazicemo vas i bez njega…imate duplo skuplji tim a nista necete uzeti ove godine..u EL..zajedno sa nama pod ruku ..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.