Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POJAČANJE Brekalo u Hajduku do kraja sezone

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Josip Brekalo (Foto: Starsport)

Fudbaler Fjorentine Josip Brekalo prešao je na pozajmicu u Hajduk iz Splita do kraja sezone. Hajduk je na svom sajtu objavio dolazak 25-godišnjeg krilnog napadača i naveo da će zadužiti dres sa brojem 70.


PREMIJER LIGA: U utorak od 20:45 igraju Fulam – Everton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.55.


Brekalo je svojevremeno prošao akademiju zagrebačkog Dinama za koji je i debitovao u seniorskoj konkurenciji. Prešao je u nemački Volfsburg 2016. godine, kada je važio za jednog od najvećih talenata hrvatskog fudbala. Bio je na pozajmicama u Štutgartu i Torinu dok 2023. nije prešao u Fjorentinu.

DOGOVORILI SE VEOMA BRZO

Dogovor sa Hajdukom se dogodio veoma brzo. Mnogo sam srećan, počastvovan i ponosan što sam došao u ovako veliki klub i što ću imati priliku da se borim za osvajanje prvenstva Hrvatske – rekao je Brekalo na konferenciji za novinare.

On je dodao da je ovo idealan momenat da se pokaže i pokuša da se nađe na spisku selektora za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Ovo je Hajduku drugo zvučno pojačanje u januarskom prelaznom roku posle Ivana Perišića.

Velika je čast imati priliku sa Ivanom Perišićem, jednom legendom hrvatskog fudbala, izaći na Poljud – rekao je hrvatski napadač.

Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 23 utakmice i postigao četiri gola.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.