Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

GOL I ASISTENCIJA MALO ZA MESIJA Hilal pobedio Inter, Sergejevo fantastično dodavanje za Mitrov gol (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/CentreGoals.

Fudbaleri Al Hilala pobedili su u prijateljskom meču Inter iz Majamija sa 4:3 (3:1). Utakmica je odigrana pred punim tribinama stadiona u Rijadu.


PREMIJER LIGA: U utorak od 20:45 igraju Luton – Brajton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.73.


Bila je to prilika da Saudijci uživo vide jednog od najboljih fudbalera današnjice Lionela Mesija, koji igra za Inter. Ipak, prvi je zablistao Aleksandar Mitrović.

Poveo je saudijski tim u 10. minutu kada je Sergej Milinković Savić uposlio Mitrovića, a ovaj zatresao mrežu. Na drugi gol Al Hilala se čekalo samo tri minuta, a strelac je bio Abdulah Al Hamdan.

Luis Suarez je u 34. minutu smanjio na 2:1, a to mu je prvi gol za klub koji je pojačao početkom ove godine. Brazilac Mišael je u 44. minutu postigao treći pogodak za Al Hilal.

Razigrala se ekipa iz SAD na početku drugog poluvremena. Prvo je Lionel Mesi u 54. minutu realizovao penal, a onda je David Ruiz minut kasnije izjednačio na 3:3 posle odlične asistencije Mesija.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima. Pobedu saudijskom timu je doneo Malkom u 88. minutu.

1 komentar

1 komentar

  1. Sloba

    30.01.2024. at 12:30

    Mesi ga dade iz penala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.