Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN GUBI NA BANOVOM BRDU, ALI TO NIJE JEDINA NEVOLJA Bez Duljaja ispred klupe u derbiju!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Igor Duljaj prigovara sudiji na Banovom brdu (Foto: Starsport)

Sve što je moglo da pođe loše po Partizan u drugom delu sezone, pošlo je. Crno-beli su lako ispustili prednost koju su imali u odnosu na večitog rivala, vrlo brzo zaostali za četiri boda, a taj zaostatak može da bude i veći, zavisno od rezultata meča na Banovom brdu.


Na meču Novi Pazar – Radnički Niš, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru ug 3+.


Posle prvog poluvremena, Čukarički vodi 1:0, a osim gola Vinisijusa Mela, još jedna situacija je privukla pažnju. Igran je 34. minut kada je trener Partizana Igor Duljaj zbog serije prigovora dobio žuti karton.

Biola je to njegova četvrta javna opomena u sezoni, a prema pravilniku to znači da neće da moći da sedi na klupi na sledećoj utakmici. Ta sledeća je ništa drugo nego večiti derbi na stadionu “Rajko Mitić” kojim se otvara plej-of.

Meč je na programu u subotu, 20. aprila od 18 časova. Bez Duljaja pored aut linije.

6 Komentara

6 Comments

  1. Jojo

    14.04.2024. at 20:34

    Pa ovo je vise nego ocikledno bravo za janjicar-duljaja nece biti na klupi kad Nas rupasi napokin ugaze Jos samo ako Mogu I senicanina da ubace Bez Jovanovich uf bice to gazenje za sve pare.

  2. Dejan

    14.04.2024. at 20:56

    Covek dobio cetiri kartona.Skace kao skakavac ,poluvreme igraci odlaze u svlacionicu on ide ka centru gde stoje sudije da se snjima raspravlja.Koja razlika u ponasanju njega i Miloja.Miloje za ovog gospodin covek.

    • Na kolena

      15.04.2024. at 01:18

      Sagnete se Duljaju i ti i Miloje 😉

      • Ali pre toga

        15.04.2024. at 14:06

        Tvoja vaKe da nam preprica kako je njoj bilo?

  3. Jojo iz GAJDOBRE,masnoi pelivan i prvak kavkaza u šiptarsko rvanju se aktivirao na mrežama!

    15.04.2024. at 08:09

    Ugasiti NK I KK PARTIZAN! NIJE UREDU DA IH SRBSKI BUDŽET FINANSIRA.TREBA IH VRATITI U HRVATSKU,ODAKLE SU MUČKI DOVEDENI ODLUKOM USTAŠA, JOSIPA BROZA,FRANJE TUĐMANA,JANKA BOBETKA I IVAN HORVATA! Za Srbe i Srbiju,velika je sramota da JSD PARTIZAN uopće postoji! Potrebno je srušiti im stadion,pohapsiti čelnike i staviti tačku na taj crnokošuljaški antisrpski projekat zauvjek. Ionako nikada i nisu imali rezultata,a srpski budžet finansira antisrbe! Marš iz Srbije ustaška bando!!!

    • indija, pakistan

      15.04.2024. at 14:53

      vaistinu

      👏

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.