Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROBLEM PRED DERBI Povredio se prvi golman Partizana! Teren napustio u 39. minutu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Lekari ukazuju pomoć Aleksandru Jovanoviću (Foto: MaxBet Sport)

Loše prvo poluvreme za Partizan na Banovom brdu. Čukarički je poveo golom Vinisijusa Mela u 28. minutu, a krajem prvog poluvremena zbog povrede je teren napustio golman Aleksandar Jovanović.


SERIJA A: U ponedeljak od 18:30 igraju Fjorentina – Đenova, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.93.


Već u prvom minutu je Đorđe Ivanović ustrčao kontru za domaće, Jovanović je napustio kazneni prostor i tom prilikom su se sudarili. Ukazana im je lekarska pomoć, pa su obojica nastavili meč. Ipak, golman crno-belih je u 39. minutu zatražio da bude zamenjen. Umesto njega je ušao Miloš Krunić.

Ovo je potencijalni problem za Partizan pred “večiti derbi” sa Crvenom zvezdom koji se igra u subotu na stadionu “Rajko Mitić”. Ostaje da se vidi koliko je povreda ozbiljna i da li će moći sledeće subnote među stative.

Aleksandar Jovanović je bio najbolji igrač Partizana u poslednjem okršaju sa crveno-belima. Svojim odbranama je spasao svoj tim od poraza, a na kraju je bilo 2:2.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.