Budimo u kontaktu

Igre

IGRE Pogodi minut prvog gola na meču Njukasl – Arsenal

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Svaki igrač koji pogodi tačan minut prvog gola na meču – osvaja Freebet u iznosu 500 dinara na MaxBet nalogu!

Kako da učestvuješ?

– Lajkuj MaxBet facebook stranicu i objavu.
– Pogodi tačan minut prvog gola izabranog meča na MaxBetSport portalu.
– Osvoji Freebet u iznosu 500 dinara na svom MaxBet nalogu.

Uslovi i pravila FREEBET challenge-a:

1. Neophodno je da imaš registrovane naloge na portalu MaxBetSport.rs kako bi učestovao u igri.
Neophodan uslov da bi Freebet sredstva osvojena u Freebet Challenge-u bila prebačena na MaxBet nalog je da je korisnik imao prethodno uplaćen depozit u minimalnom iznosu od 500 dinara, i obrt u minimalnom iznosu od 500 dinara u poslednjih 30 dana (minimalna kvota 2), u MaxBet online kladionici i/ili MaxBet online kazinu.
Između dva pogođena FreeBet Challenge-a u kojima je korisnik osvojio Freebet sredstva, neophodno je ostvariti uslov minimalnog uloga i obrta – u iznosu od 500 dinara. Računaju se isključivo ulozi ostvareni pravim novcem (Ulozi ostvareni Freebet sredstvima se ne računaju).

Ukoliko MaxBet nalog sa dobitnim brojem ID naloga nije bio aktivan u poslednjih 30 dana – osvojena Freebet sredstva neće biti uplaćena

2. Na svom MaxBetSport nalogu je potrebno da uneseš ID broj MaxBet naloga na koji želiš da ti se proslede osvojena Freebet sredstva. ID broj MaxBet naloga možeš uneti unutar svog naloga MaxBetSport portala i prilikom registracije na portal, ukoliko još nemaš nalog. Jedan nalog MaxBetSport portala može imati samo jedan ID broj MaxBet naloga. Ne postoji mogućnost unošenja istog ID broja na više različitih naloga.

3. Svaki registrovani korisnik MaxBetSport portala ima pravo na samo jedan komentar po objavi Freebet Challenge-a.

4. Neophodno je da korisnik u komentaru objave unese minut prvog gola (u formatu broja od 1 do 90).

5. Svaki registrovani korisnik MaxBetSport portala koji pogodi tačan minut prvog gola na izabranom meču, a ispunio je sve neophodne uslove, osvaja Freebet sredstva u iznosu od 500 dinara.

6. Računaju se samo komentari objavljeni do početka događaja.

7. Svaki pokušaj zloupotrebe pravila biće sankcionisanjem profila korisnika i isključivanjem iz daljeg takmičenja.

8. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine, promeni ili ograniči aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

9. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije– organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

Nemate prijavljen ID naloga iz MaxBet kladionice? Kliknite ovde kako biste se registrovali u MaxBetu, ili ovde da biste prijavili MaxBet ID ako već imate nalog.

Morate biti registrovani na Portalu kako biste učestvovali u igri. Kliknite ovde kako biste se registrovali, ili se ulogujte ako imate nalog.

Svi odgovori

Korisničko ime Odgovor Vreme