Budimo u kontaktu

ITALIJA

NE SVIĐA MU SE RAD “PREKO BARE” Insinje se vraća u Seriju A, evo kom je klubu najbliži…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Insinje u Beogradu (Foto: Starsport)

Kaže naša stara i dobra izreka “Svuda pođi, kući dođi”. Tako je i u slučaju nekada zvezde Napolija i Serije A – Lorenca Insinjea. Čoveka koji je za klub iz grada podno Vezuva postigao 122 gola uz 95 asistencija na 434 utakmice.


KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO Velsu treba pobeda protiv Turske i bar remi Hrvatske. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.35.


Lorenco Insinje odlučio je sada da posle godinu i po dana pausti Kanadu – tačnije Toronto. Nije se omaleni napadač snašao “preko bare” i sada želi nazad kući, ne u Napoli.

Kako javljaju italijanski mediji, interesovanje je pokazao Lacio. Lorenco Insinje je u Toronto otišao zbog plate od sedam miliona evra godišnje, ali je shvatio da su porezi u Kanadi ogromni i da igra za novac koji je dobijao u Italiji. Takođe, nije se prilagodio na MLS ligu gde je trebalo da bude jedna od najvećih zvezda, ali se često povređivao i malo je igrao. Na 31 utakmici postigao je deset golova.

Sada se čeka konačna odluka Lacija. Legenda Napolija je definitivno rešila da se vrati kući na “čizmu”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.