Budimo u kontaktu

ITALIJA

ISKREN Jović govorio o Zvezdi i rekao da mu se isto desilo u Realu…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Luka Jović iskren (Foto: Beta/AP)

Luka Jović se polako vraća u fudbalski život u dresu Fjorentine. Prošle nedelje u Ligi konferencija postigao je dva gola protiv Bašakšehira. Sada se polako okreće predstojećem Mondijalu u Kataru.


LIGA ŠAMPIONA U utorak je vreme za revanš. Liverpul na Enfildu dočekuje Napoli. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.88.


“Srpski Falkao” je za banjalučku “ATV” govorio o odlasku u Fjorentinu. Kako je rekao imao je ponude i većih klubova nego što je “viola”.

Ja sam doneo odluku nakon što sam dobro razmislio o svemu i nakon što sam video šta mi je svaka ponuda donosila u tom trenutku. Odlučio sam da dođem u Fiorentinu iako sam imao ponude i većih klubova. O finansijama da ne pričam. Svi znaju da sam se finansijski žrtvovao da dođem ovde. Smatram da mi je dolazak u Fiorentinu dobra odskočna daska da se vratim u svoju staru formu i da se ponovo vratim u neki velik klub – rekao je Jović.

Srpski reprezentativac smatra da je prerano dobio šanse u dva kluba. Jedan je Crvena zvezda.

Kao što mislim da sam prerano otišao u Real, tako smatram da sam i veoma mlad zaigrao za prvi tim Crvene zvezde. Dobio sam “devetku” , a tada nisam osjećao taj pritisak toliko iako je bio tu negde. Bilo je uspona i padova tokom boravka u Crvenoj zvezdi. Klub je tada, po meni, bio u najgoroj situaciji u istoriji. Drago mi je da se Zvezda digla nakon toga i da je standardni učesnik evropskih takmičenja.

Rekao je Luka Jović da je Dragan Stojković Piksi vratio veru u reprezentaciju Srbije.

Vratio nam je sampouzdanje svima. Mi sada kada dolazimo na utakmice gledamo samo kako ćemo mi da igramo i sa uverenjem da ako mi budemo igrali kako treba da možemo da pobedimo svakoga. To pre nije bilo tako. Uglavnom smo obraćali pažnju na druge, sada gledamo samo sebe. Imamo veliko sampouzdanje. Selektor je i sam bio veliki igrač, jedan od najvećih u svoje vrijeme i zna šta igrači vole. Kad treba da opusti igrače, kad treba da zategne – zaključio je Luka Jović.

PREPORUČUJEMO:

REŠENJE NA STOLU Zaseda Skupstina FS Srbije, ali izbor predsednika…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.