Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Ronaldo kupio najskuplju vilu u Portugaliji! Ima tri sprata, dva bazena… Cena – da se zavrti u glaviFOTO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Krisitjano Ronlado kupio novu vilu (Foto: Antonio Barbosa/infinite-solutions)

Ima problem sa minutažom i poverenjem kod trenera Mančester junajteda, ali ne i sa novcem. Odlučio je Kristijano Ronaldo da se “osamostali”. Kupio je najskuplju vilu u Portugaliji.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Liverpula protiv Napolija je 2.00. Meč počinje u 21:00.


Već ima vilu u Madeiri, u kojoj svaki član njegove porodice ima sprat za sebe, ali sada pravi dom za sebe, Geoginu i decu. Ova vila se nalazi na 40 kilometara od Lisabona. Platio ju je 20, a završni radovi koštaće ga još pet miliona evra.

Na fotografijama Antonija Barbose na sajtu Infinite Solutions, vidi se o kakvoj vili je reč.

Kristijano Ronaldo (Foto: Beta/AP)

Vila sa pogledom na moren nalazi se na portugalskoj rivijeri “Quinta da Marinha”, protire se na 2729 kvadratnih metara i ima tri sprata. U garažu, u suterenu može da stane šest automobila, tu su i dva bazena (otvoreni i zatvoreni), teretana, igraonica.

Vila će da bude opremljena liftom, podnim grejanjem, klimom. Imaće solarne termalne panele i fotovoltaiku.

Portugalski mediji navode da će radovi na ovoj vili da budu završeni početkom 2023. godine. To bi moglo da znači da će Ronalndo od juna 2023. godine da zaigra za Sporting iz Lisabona i tu završi karijeru. Tome se nadaju navijači ovog kluba…

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKO IŠČEKIVANJE Sportski direktor “orlova” za MaxBet sport otkriva da li će Vlahović da bude spreman za Mondijal

POČELO JE Japan prvi objavio spisak igrača za Mondijal, Asano je na njemu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.