Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Italijani šalju izvidnice na derbi… Dva igrača Zvezde su na meti, evo o kome se radi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Slobodan Urošević i Gelor Kanga u vazdušnom duelu (Foto: Starsport)

Zvezda postaje zanimljiva za italijansko tržište. Kupio je Milan Marka Lazetica, a malo je falilo da poslednjeg dana prelaznog roka, kako je prvi objavio MaxBet sport, da se angažuje još jedan igrač iz Ljutice Bogdana – Mirko Ivanić.


LIGA EVROPE: Kvota naše kladionice na duplu šansu 1x u meču Olimpijakos – Atalanta (18:45) je 1.63.


Do toga, ipak, nije došlo. Prepreka su bili propisi, bio je 31. januar, ušlo se u cajtnot. Međutim, “rosoneri” ne odustaju od dovođenja veziste crveno-belih. Kako saznaje MaxBet sport Milan šalje svog glavnog skauta na 166. derbi i fokus je na Ivaniću.

Ipak, gigant iz grada mode nije jedini sa Apeninskog poluostrva koji šalje “izvidnicu” u Beograd. Svoje predstavnike na stadionu “Rajko Mitić” treba da imaju još Sasuolo, Bolonja, Udineze i Sampdorija.

Jedna od “meta” ovih klubova je Aleksandar Dragović. Istina, iskusni defanzivac još nije na prodaju, što je u januaru saopšteno  Trabzonu. Turci ne odustaju od fantastičnog štopera…

PROČITAJTE JOŠ:

OSTOJA ŠIRI BIZNIS Prvi čovek Partizana ušao u GRANDiozan projekat. Evo ko mu je partner, dobro ga znate… (FOTO + VIDEO)

ODBROJAVANJE Sprema se bomba… Engleska iščekuje najveći transfer u istoriji Premijer lige!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.