Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Ivanović istakao šta očekuje od košarkaša pred meč u Bolonji

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su poraze u poslednja dva evroligaška meča. Pre njima je duplo kolo ove nedelje i oba meča se igraju u Italiji. Prvi rival je Virtus, a meč u Bolonji se igra u utorak od 21 sat.


EVROLIGA: U utorak od 21 igraju Virtus – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.35.


Duel ova dva tima u Berogradu je dobila Zvezda sa 83:74, ali trener Duško Ivanović poziva na oprez.

Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrala dvojica vrlo važnih igrača Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici – rekao je Ivanović, a preneo sajt kluba.

IZVUĆI POUKE IZ PRETHODNIH MEČEVA

Luka Mitrović je svestan da ih očekuje teško gostovanje.

Nadam se da ćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro je kada brzo imate priliku za popravni i radujemo se tom meču. Idemo na duplo kolo i utakmice u Italji, ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru – jasan je Mitrović.

Nikola Ivanović ističe da se crveno-beli ne okreću za porazima.

Okrenuli smo se potpuno utakmici sa Virtusom u Bolonji. Izuzetno je naporno igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji… Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim – rekao je Ivanović.

Posle meča u Bolonji, crveno-beli u sredu ujutro putuju za Milano gde će u četvrtak da igraju protiv Olimpije.

PROČITAJTE JOŠ:

PRED DUPLO KOLO EVROLIGE Evo koliko pobeda bi trebalo da vodi u Top 8… Italija šansa “večitih”

Šuter na korak do dolaska u Panatinaikos… Odlazi jedna od najvećih zvezda tima!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.