Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Partizan se rastaje sa jednim igračem posle Asvela, poznat i novi klub

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Došao je kasnije, nije se snašao, pa se rastaje sa Partizanom posle veoma važne utakmice sa Asvelom. Biće to drugi odlazak u poslednje vreme, pošto je Gregor Glas nedavno potpisao za Cedevita Olimpiju, pa je odmah prosleđen na pozajmicu u Mornar iz Bara.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Asvela je 1.40. Meč počinje u 20:30.


Vlasdimir Brodzijanski proveo je oko dva i po meseca u Partizanu. Najavljen je kao ozbiljno pojačanje, kao centar koji odlično šutira, ali očigledno nije se snašao i uklopio, pa je došlo vreme za rastanak, prenosi Telesport.

Obradović i Brodzianski (Foto: Starsport)

Slovački centar, koji ima 28 godina, vratiće se u Huventud. U Badaloni je bio od 2020. do 2022, da bi se potom preselio u Tursku, odakle je došao među crno-bele.

Partizan ne poziciji pet neće uskoro moći da računa na Balšu Koprivicu (mononukleoza), pa u poslednje vreme, pored sjajnog Matijasa Lesofa, trener Željko Obradović koristi Alena Smailagića, koji se sve bolje snalazi, pa će btti zanimljivo da se vidi da li će klub da reaguje i na tržištu potraži novog centra, jer počinje najvažniji deo sezone kad su rezultati u pitanju…

PROČITAJTE JOŠ:

PREGOVORI SU DUGO TRAJALI Završen posao, Zvezda dovodi napadača moskovske Lokomotive – MaxBet Sport

Bukti rat Rome i igrača kojeg su napali navijači, čak mu i pretili smrću – MaxBet Sport

2 Komentara

2 Comments

  1. Samrok

    31.01.2023. at 16:41

    Jer ste obavestili rumenka da odlazi

  2. Govnardski SK

    31.01.2023. at 18:07

    Serif vas je oducio od fudbala a Ludogorec razmontirao.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.