Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Iz penzije pravo na klupu premijerligaša!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Roj Hodžson (Foto: Printscreen)

Posle serije očajnih rezultata, Votford se pre nekoliko dana rastao sa Klaudijom Ranijerijem. Izbor novog menadžera ipak je ne baš malo iznenađenje. Na klupu “stršljenova” dolazi niko drugi nego Roj Hodžson!


Brazil Paulista: Na meču Korintijans – Ferovarija, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru 1&3+.


Ne bi tu bilo ništa neobično, jer se radi o nekadašnjem selektoru Švajcarske i Engleske i treneru Intera i Liverpula, da iskusni stručnjak nije vraćen iz penzije. Hodžson ima pune 74 godine i do kraja prošle sezone je uspešno vodio Kristal palas.

Odlazim iz fudbala na neko vreme, ali ko zna šta nam donosi budućnost? Video sam toliko ljudi da se povlače uz fanfare, da bi se vratili posle kratkog vremena. Više bih voleo da ne budem među njima – rekao je tada Hodžson.

Ipak se našao među njima i to kao eventualni spasilac. Hodžson zatiče Votford na pretposlednjem mestu Premijer lige. Od poslednjih osam utakmica u ligaškom takmičenju, “stršljenovi” su izgubili čak sedam, a za pobedu ne znaju od 20. novembra kada je na Vikaridž Rodudu pao Mančester junajted.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.