Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

IZ PEPELA DO FINALA Real gubio do 90. minuta, a onda posle produžetka zakazao okršaj sa Liverpulom (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rodrigo je bio dvostruki strelac za Real (Foto: Beta/AP)

U finalu Lige šampiona igraće Real i Liverpul. U revanšu drugog polufinala Madriđani su na svom terenu savladali Mančester siti posle produžetka sa 3:1 (0:0, 2:1). Prvi meč je Siti dobio na svom terenu sa 4:3.


KONKAKAF LIGA ŠAMPIONA: Od 5 sati iza ponoći igraju Sijetl Sanders – UNAM, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70. 


Fenomenalna utakmica je odigrana u Madridu. Prošle nedelje je na Etihadu postignuto sedam golova i mnogi su se pitali mogu li ova dva tima da prirede još jedan spektakl. I priredili su iako nije bilo sedma pogodaka.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a na opšte iznenađenje gosti iz Engleske su bili mnogo opasniji. Imali su igrači Sitija šest šuteva, od toga četiri u gol. Najbolju šansu je imao Bernardo Silva, ali je njegov udarac odbranio Tibo Kurtoa. Domaći nisu nijednom šutnuli u gol.

Meč je počeo veoma nervozno, a u devetom mintuu su u sukobu bili Ajmerik Laport i Luka Modrić. Bilo je tu udaraca, pa su obojica dobila po žuti karton.

Mogao je Real da povede u 46. minutu, ali je Vinisijus Žunior iz blizine šutirao pored gola. To je dalo krila gostima koji su nastavili da kidišu ka golu. To je donelo rezultat u 73. minutu kada je Rijad Marez zatresao mrežu. Bernardo Silva je dugo vukao loptu, a onda je sačekao pravi momenat, uposlio Alžirca, a ovaj je opalio iz prve i pogodio mrežu.

Činilo se da ćemo da gledamo englesko finale, a onda je usledio šok. Rodrigo je prvo u 90. minutu izjednačio na 1:1 posle dodavanja Karima Benzeme, a onda je minut kasnije je postigao drugi gol za potpuni preokret. Pošto je prvi meč završen rezultatom 4:3 za Siti, igrao se produžetak.

Madriđani su pucali od samopouzdanja, a to im je donelo treći pgoodak. U petom minutu produžetka Karim Benzema je oboren u kaznenom prostoru, a sudija Danijele Orsato je pokazao na belu tačku. Francuz je preuzeo odgovornost i pogodio mrežu.

Real i Liverpul se sastaju 28. maja u finalu koje se igra u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković i Nadal gledaju okršaj Reala i Mančester sitija (FOTO)

PROKLJUČAO JE MADRID Benzema sa bele tačke postigao treći gol za Real (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.