Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

SKANDAL U MADRIDU Muškarac sa albanskom zastavom prekinuo meč Lige šampiona (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Momenat kada je prekinut meč u Madridu (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Reala su posle produžetaka savladali Mančester siti i plasirali se u finale Lige šampiona. Spektakularna utakmica je prekinuta početkom prvog produžetka.


LIGA EVROPE: U četvrtak od 21 igraju Rendžers – Lajpcig, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.10. 


Naime, jedan mušakarac je noseći albansku zastavu utrčao u teren. Sudija Danijele Orsato je odmah prekinuo utakmicu. Muškarac je nosio jaknu na kojoj je pisalo ime Karima Benzeme.

On je Francuzu i potrčao u zagrljaj. Uspeo je da ga zagrli, ali ga je savladalo obezbeđenje. Za sada nisu poznati razlozi za ovaj incident.

Srećom, prekid nije dugo trajao, a ljubitelji fudbala su mogli da uživaju u utakmici. Real i Liverpul se sastaju 28. maja u finalu koje se igra u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković i Nadal gledaju okršaj Reala i Mančester sitija (FOTO)

POBESNEO Drugo lice Modrića… Fudbaler Reala pokazao da ume i da bije (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.