Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

IZBOR Određene sudije za finale Kupa

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dejan Davidovac i Rade Zagorac (Foto: Starsport)

Očekuje nas spektakl u finalu Kupa Radivoja Koraća. Prema očekivanjama za trofej će da se bore naši najblji klubovi, Crvena zvezda i Partizan. Goreće Niš!


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Mančester junajteda protiv Lidsa je 1.80. Meč počinje u 15:00.


Velika odgovornost biće na sudijama. Mnoge oči biće uprte u delioce pravde. I želja svih ljubitelja sporta je da oni budu neprimetni i u drugom planu. To će da bude jasan znak da su odlično uradili svoj posao. Kasno sinoć obavljeno je delegiranje sudija. Izbor je očekivan. Dvojica su ljudi od poverenja Evrolige, a jedan je visoko kotiran u takmičenjima pod okriljem FIBA.

Sudijsku trojku predvodiće Milivoje Jovčić, a uz njega biće Uroš Obrknežević i Aleksandar Glišić, Podsetimo, Jovčić i Obrknežević sude vrlo važne mečeve u Evroligi, dok je Glišić delio pravdu na Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

IZMENA Nije Obrknežević… U finalu sudi arbitar koji je dobio batine posle meča Hemofarm – Partizan

PARTIZAN PREŽIVEO! Crno-beli slavili u neizvesnoj završnici protiv FMP-a! Očekuje nas večiti derbi u finalu Kupa

KAKO JE OVO USPEO? Kanga može i sa drugog terena… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.