Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

IZDRŽI, LEGENDO Čuveni golman se bori za život

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Printskrin/Jutjub/Football24Jack

Jedan je od najboljih svetskih golmana u 21. veku. Postao je živa legenda Mančester junajteda. Sjajne partije beležio je i na golu reprezentacije Holandije. Pobedio je mnoge velike mečeve, pobediće i ovu životnu bitku!


EVROPSKO PRVENSTVO U19: Kvota na pobedu Norveške protiv Islanda u našoj kladionici je 1.78. Meč počinje u 21:00.  


Legendarni Edvin van der Sar hitno je prebačen u bolnicu zbog krvarenja u mozgu. Nekadašnji golman Ajaksa, Juventusa i Mančester junajteda trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi i njegovo stanje trenutno nije poznato. 

Čuveni golman je boravio na odmoru na hrvatskom primorju i hitno je prebačen helikopterom sa Hvara u bolnicu u Split. Prema rečima njegove supruge njemu je pozlilo i imao je jaku glavobolju.

Holanđanin je poslednjih sedam godina obavljao ulogu izvršnog direktora u Ajaksu. Na kraju ove sezone podneo je ostavku zbog slabih rezultata.

1 komentar

1 komentar

  1. Djavo70

    08.07.2023. at 15:00

    ne daj se majstore

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.