Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

STRAŠNO Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde doživeo tešku povredu, završio u bolnici

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Teška povreda Srđana Plavšića (Foto: Starsport)

Omaleni ofanzivni vezista je već završio pripreme… Doživeo je ono čega se svaki sportista najviše pribojava, tešku povredu zbog koje ga očekuje pauza.


EVROPSKO PRVENSTVO U19: Kvota na pobedu Norveške protiv Islanda u našoj kladionici je 1.78. Meč počinje u 21:00.  


Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić doživeo je tešku povredu zbog koje je završio u bolnici. On se povredio tokom prijateljske utakmice sa Podbrezovom.

Ova teška povreda se dogodila u završnici prvog dela igre kada je završio na zemlji krvave glave zbog sudara sa protivničkim igračem. Lekarska ekipa je odmah utrčala na teren, pružala mu pomoć punih 15 minuta, a onda je fudbaler vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnici na detaljna lekarska ispitivanja i saniranje povrede.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.