Budimo u kontaktu

EVROLIGA

IZNENADIO SVE Ivanović kritikovao Petruševa: Igrao je loše! Mora bolje…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Duško Ivanović na konferenciji za medije posle pobede nad Monakom (Foto: Printskrin)

Vrlo atipično izlaganje stratega crveno-belih. Kratko je govorio o svim temama, a razlog je objasnio u toku razgovora sa novinarima.


BRAZIL: Kvota naše kladionice na pobedu Flamenga RJ protiv Audaksa RJ je 1.70. Utakmica počinje u 01.30.


Pobedom nad Monakom, Crvena zvezda je povećala sebi šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige. Ipak, ima još mnogo da se igra, pa je potrebno da se igra ovako kvalitetno do kraja regularnog dela sezone.

Posle utakmice, javnosti se na konferenciji za medije obratio trener Duško Ivanović, koji nije želeo predugo da se zadržava u dvorani “Aleksandar Nikolić”, pa je davao kratke odgovore na pitanja:

– Mislim da smo večeras igrali odličnu odbranu, ali smo ovoga puta igrali i dobro u napadu. Dobro šutirali trojke. Kada se to dogodi, lakše je da se igra – započeo je analizom crnogorski strateg, pa je dodao:

– Monako je izuzetno dobra ekipa. Možda nisu igrali kako su znali, ali oni su bili na prvom mestu. Fizički i individualno izvanredna, igraju puno pikenrola i “jedan na jedan”. Mi smo to dobro branili i tada se mnogo lakše igra.

Filip Petrušev i Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Iako je postigao 21 poen, kritikovao je igru Filipa Petruševa. Što i nije čudno, jer je devet dao kada je pitanje pobednika odavno bilo rešeno:

– Petrušev je danas imao dobru statistiku, ali igrao je loše. Mora bolje! – poručio je Duško Ivanović na konferenciji za medije, a mnogi novinari pomislili su da se šali.

Kroz osmeh je objasnio i zašto daje kratke odgovore:

– Evo sad sam rekao Saši Obradoviću, hvala ti ti si odradio i konferenciju i za mene. Pričao je pola sata.

Pričao je i o zdravstvenom stanju Nemanje Nedovića i Luke Vildoze:

– Nedović je imao mali problemčić, biće sve u redu. Vildoza? Videli ste i sami…

PROČITAJTE JOŠ:

NAJBOLJI JE OSEĆAJ… “Delije” uputile snažnu poruku Peri Antiću koji je napadnut u Makedoniji (FOTO+VIDEO)

ZVEZDA MU JE FAMILIJA Obradović govorio o sukobu sa “delijama”: Moju priču niko nije čuo! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.