Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

JAD I ČEMER Maloj Dariji ponestaje vremena, a Partizanov dres za njenu pomoć niko ne želi!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

(Foto: Printskrin / Budi human)

Nadamo se da će neko sa dobrom voljom uskoro pomoći, pošto je rok za uplatu veoma kratak. Devojčici su potrebna novčana sredstva kako bi bila operisana u Rusiji.


LIGA NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Francuske protiv Austrije je 1.45. Meč počinje u 20:45.


Kako bi se pomoglo četvorogodišnjoj Dariji Tašković iz Bujanovca, na licitaciju je poslat Partizanov dres Filipa Holendera. Celu akciju je pokrenuo FK BSK, ali se do sada, nažalost, niko nije javio.

– Niko se nije javio u vezi dresa, ali baš niko. Strašno – komentarišu za “Bujanovačke” iz kluba.

Dres Holendera je stavljen na licitaciju bez početne cene, a o razlozima slabog interesovanja kolekcionara i ljubitelja fudbala, naši sagovornici nisu želeli da govore, prenosi Bujanovacke.co.rs.

Inače, mala Darija boluje od teškog oštećenja očnog živca na oba oka i njoj je potrebno 82.000 evra za operaciju na klinici u Rusiji. Rok za uplatu ističe već u petak, 23. septembra. Prema informacijama humanitarne organizacije “Budi human”, za nju je prikupljeno tek 20
odsto potrebnih sredstava.

Maloj Dariji možete pomoći slanjem SMS poruke 1308 na broj 3030, ali i uplatom novca na dinarski račun 160-6000001421580-11 i devizni: 160-6000001422088-39 IBAN:RS35160600000142208839, SWIFT/BC: DBDBRSBG

Što se tiče dresa Filipa Holendera, možete da se javite na Fejsbuk stranici kluba BSK Bujanovac, na sledećem linku.

PROČITAJTE JOŠ:

Šveđani bez pola tima stižu u Beograd, nema ni igrača plaćenog 70 miliona evra

PETRIĆ O ŠAMPIONSKOJ TRCI Da li ćemo uzeti titulu zavisi pre svega od nas, ali delimično i od Zvezde!

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.