Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zakazana Skupština Partizana i biće zatvorena za javnost!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Stadion Partizana (Foto: Starsport)

Skupština FK Partizan iznenada je zakazana za ovaj četvrtak od 18 časova. Skupština će da se održi u Zemunelu i biće zatvorena za javnost, prenosi Telegraf.


IRSKA: Od 20:45 igraju Šelburn – Šamrok, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.85.


Za sada nije poznat ni povod za održavanje sednice. Poslednja je održana u januaru kada je Miloradu Vučeliću produžen predsednički mandat na pet godina. Uz to su izabrani Upravni odbor, Nadzorni odbor…

Nije jasno da li se radi o redovnom ili vanrednom zasedanju. Možda su povod nedavna dešavanja tokom izbora za predsednika JSD Partizan. Tada su u trci bili Vučelić i Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan. Izbori nisu protekli u demokratskom duhu.  Vrlo brzo će sve da bude jasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

Paklena 44 dana! Može li to Partizan da izdrži?

Pitali Vlahovića da li želi da obori Mitrovićev rekord! Usledio jasan odgovor (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.