Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

JAVIO SE MILJENIK “GROBARA” Eksum se emotivnom porukom oprostio od navijača Partizana (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Miljenik navijača Partizana (Foto: Starsport)

Za samo jednu odigranu sezonu u dresu Partizana osvojio je srca “grobara”. Australijanac je došao u Partizan kao veliko pojačanje, ali i pored toga retko ko je mogao da pretpostavi koliki trag će da ostavi u crno-belom dresu.


HRVATSKA: Kvota na pobedu Lokomotive iz Zagreba protiv Varaždina u našoj kladionici je 2.05. Meč počinje u 20:00. 


Košarkaš Dante Eksum novi je igrač Dalasa pošto je ovog leta napustio redove Partizana. “Grobare, Partizan i Beograd ne može da zaboravi tako lako, pa se Eksum oglasio emotivnom porukom preko društvenih mreža.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danté Exum (@daanteee)

– Ne znam odakle bih počeo. Toliko emocija i uspomena. Neverovatnim navijačima Partizana – Hvala vam što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom cele sezone. Kroz uspone i padove, pobede i poraze, zahvalan sam što je ovo bio deo mog puta. Čast mi je što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom neverovatnom gradu i organizaciji. Energija i ljubav ovde su nešto sasvim drugačije, zauvek ću se sećati ove sezone – napisao je Dante Eksum na Instagramu.

On je u dresu Partizana odigrao 38 mečeva u Evroligi i u proseku je beležio 3,2 poena, 2,3 skoka i 2,7 asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.