Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

“JEDAN JEDINI” Litvanci oduševljeni “stajlingom” Duška Ivanovića na današnjoj konferenciji u KLS (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

U prostorijama KLS lige održana je konferencija za novinare na kojoj su se pojavili svi predstavnici klubova sem Partizana. Podsetimo, crno-beli prošle sezone nisu igrali domaće prvenstvo.


NBA: Od 1:30 iza ponoći igraju Klivlend – Njujork, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


O tome smo danas već pisali. Sada se u centru pažnje našao trener Crvene zvezde Duško Ivanović. I to ne naših medija, već litvanskih.

Naime, poznati košarkaški novinar Mindaugas Bertis je na svom tviteru okačio sliku trenera Crvene zvezde uz komentar “jedan jedini”.

Litvancu se svideo “stajling” crnogorskog stručnjaka. On se danas pojavio u odelu sa šalom oko vrata i crvenim kačketom koji odskače od svih modnih detalja, ne samo na njemu, već i u konferencijskoj sali. Ipak, upečatljivi modni detalji, nema šta…

PREPORUČUJEMO:

LESOR “UBIO” PARKERA BEZ ISPALJENOG METKA Centar Partizana odgovorio treneru ASVEL-a na prozivku! (FOTO)

GRCI SE POJAČAVAJU ZA MUNDOBASKET Amerikanac želi da igra uz braću Adetokunbo

1 komentar

1 komentar

  1. KOMARICA

    18.04.2023. at 21:54

    Mindaigasa u ZVEZDU!🤓

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.