Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

JEREVAN NIJE TURISTIČKA POSETA Zvezda igra za Srbiju i čast…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Zvezda igra za Srbiju (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Pjunik u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:0 i svi četu Dejana Stankovića već vide u plej-ofu za elitno takmičenje. Ruku na srce samo nezapamćeno čudo može to da spreči.


LIGA ŠAMPIONA Deluje da je Crvena zvezda u Jermeniju otputovala baš rasterećeno, zato je naš predlog za ovaj meč GG. Utakmica počinje od 19 časova, a kvota je 2.05.


Ipak, to ne znači da je četa Dejana Stankovića u Jerevanu u turističkoj poseti. Crvena zvezda u Jermeniji igra za Srbiju, za čast našeg fudbala i svoju čast. Milan Borjan i drugari moraju da opravdaju “petardu” iz Beograda, da nastave uspešan niz pobeda i ne pokvare utisak kod svojih navijača koji je trenutno sjajan.

Takođe, veoma je važno da četa Dejana Stankovića slavi zbog nacionalnog koeficijenta, koji je nažalost krenuo loše ove sezone. Osvojena su svega 3,5 poena od mogućih šest i više da se Radnički nije obrukao protiv Gzire. Kada se 3,5 podeli na četiri tima, to znači da je Srbija do sada osvojila svega 0,8 poena. Premalo ako Srbija želi da zadrži status iz sezone 2023/2024 za sezonu 2024/2025. Podsetimo, sledeće sezone Superliga Srbije ima direktnog predstavnika u Ligi šampiona, jednog u kvalifikacijama za elitu, jednog u plej-ofu za Ligu Evrope i dva u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Ako Crvena zvezda i Partizan ne uđu u seriju pobeda vrlo brzo će našoj ligi da padne koeficijent i vratićemo se na staro kada je bila muka da se naši predstavnici doguraju do grupne faze evrotakmičenja. Zato je veoma važno da Crvena zvezda već danas upiše novu pobedu i donese vredan bod Srbiji.

Izgovora nema. Četa Dejana Stankovića imala je šest dana odmora i pripreme. Takođe, Jermenija jeste daleko, ali nije to toliko naporan put. Let od tri sata i ne menja se previše vremenskih zona kao kada se recimo ide u Kazahstan. Na fudbalerima Crvene zvezde je da opravdaju ulogu favorita i lišeni pomoći tri važna igrača Mirka Ivanića, Milana Rodića i Aleksandra Pešića.

Meč u Jerevanu igra se od 19 časova, a prenos je na RTS-u i TV Arena sport. Najzanimljivije detalje svakako možete da pročitate na portalu MaxBet sport.

PREPORUČUJEMO:

STANKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE Pokaži se, junače!

DANOSKI ZA MAXBET SPORT: Biće još bolje… Novi Pazar ima kvalitet za plej-of!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.