Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

PODRŠKA “Delije” uz Zvezdu na stadionu u Jerevanu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Delije su pružile veliku podršku u prvom okršaju Crvene zvezde i Pjunika (Foto: Starsport)

Gde god da igra Crvena zvezda tu su kao podrška i njeni navijači. Tokom korone su se snalazili na razne načine, a u Bragi su bili dvanaesti igrac za ekipu trenera Dejana Stankovića.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Pjunik – Crvena zvezda (19:00) je 1.68.


Ovog puta “delije” stižu u Jerevan. Grupa od 140 navijača će, kako saznaje MaxBet sport, stići čarter letom u Jerevan, nekoliko sati pre početka utakmice. Neki su se snalazili i na druge načine da stignu do prestonice Jermenije.

Domaćin je upoznat sa dolaskom pristalica crveno-belih i biće im obezbedjeno mesto na tribini iza gola, koja je planirana za gostujuce navijače na stadionu domacina.

Na stadionu “Rajko Mitić”, u boksu pored zapadne tribine, bila je grupica gostujućih navijača koja je pružala podršku Pjuniku, a Zvezda će u revanšu uz sebe da ima veću podršku “delija”. Sledi overa plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

DOK ČEKAMO OBJAŠNJENJE… Nedostojno prema Teodosiću

POZNAT PLAN Obradović “proziva” 15. avgusta, evo kada dolaze stranci…

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.