Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

JOŠ JEDAN OTKAZ Savez kaže jedno, igrač uradio drugo… Odlučio je da se posveti sebi! Sve drugo bilo bi neozbiljno…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Topić (Foto: Starsport)

Nije lako Svetislavu Pešiću ovih letnjih dana. Selektoru su redom, iz različitih razloga, otkazali Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vasilije Micić, Vladimir Lučić, Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz i poslednji u nizu Nemanja Nedović. Ni to nije sve.


Kvalifikacije za OI: Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će na meču Indonezija – Kazahstan biti ubačeno više od 144 poena.


Iako je KSS naveo da će jedan od najboljih mladih igrača Evrope Nikola Topić da se priključi ekipi posle Akropolis kupa, to neće da se desi. Kako prenosi Sport klub, plejmejker koji je u četvrtak proslavio 18. rođendan, nalazi se sa ekipom Megege, gde je na pozajmici iz Crvene zvezde, na pripremnom turniru na grčkom ostrvu Mikonos.

Realno, za mladog igrača bi učešće na Mundobasketu bilo preveliki zalogaj, možda i kontraproduktivno kada je u pitanju njegov igrački razvoj. Odlučio je da se posveti sebi. I čini se da nije pogrešio. Upravo suprotno.

Ipak, ako su Pešić i srpska košarka došli do toga da spas traže u dečaku koji je tek postao punoletan, mora da se postavi pitanje: Kuda to ide zemlja košarke?

Ili možda nismo više to…

5 Komentara

5 Comments

  1. Cile Mile

    12.08.2023. at 07:00

    Najbolje bi bilo kad bi Pešić i Danilović napustili Srpsku košarku.

    • Jojo

      12.08.2023. at 16:39

      A dodje corkan (obzirom da mu sledi pedala uz kk????)onda bi procvetali sigurno…

  2. 15880

    12.08.2023. at 09:24

    i ne cudi me , ako se vidi iz kog kluba dolazi

    • Sever

      12.08.2023. at 11:26

      Ti si očigledno umesto majke sisao tatu !!!

  3. Zoro

    12.08.2023. at 11:13

    Dižete ovog dečka kao da je Lebron. Dečko uopšte nema šut sa perimetra, a bez toga nikada neće biti veliki igrač.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.