Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Jović zvanično košarkaš Majamija

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nikola Jović potpisao za Majami (Foto: Beta/AP)

Dosadašnji košarkaš Mege Nikola Jović potpisao je danas ugovor sa ekipom Majami Hita. Jović je tako postao sedmi igrač Mege, koji je direktno iz tog klub otišao u NBA ligu, preneo je beogradski klub.


ŠVEDSKA Od 17.30 sjajni Heken dočekuje Elfzborg. Apsolutno derbi kola, a nama je “kec” nekako bliži. Kvota u kladionici MaxBet je 2.35.


On je prethodno na NBA draftu izabran kao 27. pik od strane Majamija, a 19-godišnji košarkaš juče je debitovao u letnjoj ligi. U porazu Majamija od Los Andjeles Lejkersa (100:66), upisao je tri poena i tri skoka.

Krilni igrač je u Megu došao 2018. godine, a za prvi tim debitovao je prošle sezone.

U ABA ligi je prosečno beležio 11,7 poena, 4,4 skoka i 3,4 asistencije po meču. On je u februaru debitovao za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023.

Španski klub ne računa na srpskog košarkaša

KRUPNE PROMENE U SMEDEREVU Bivši napadač Zvezde na čelu sportskog sektora

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.