Budimo u kontaktu

NBA LIGA

PODRHTAVA DENVER Jokić dobija ekstra saigrača, borba za titulu sve realnija

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Denver u svojim redovima ima najboljeg košarkaša NBA lige Nikolu Jokića. Ipak; Srbin ne može sve sam, pa ekipa nikako ozbiljnije da se uključi u borbu za osvajanje šampionskog prstena. Izgleda da su Nagetsi našli ekstra pojačanje, pa je borba za titulu sve realnija.


KVALIFIKACIJE ZA SP: Od 17 igraju Gruzija – Španija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.40. 


Kako prenosi košarkaški novinar Majk Singer, dres Denvera bi mogao da obuče Kevin Durent. On je spreman da napusti Bruklin i ode u ekipu koja ima veće ambicije.

Kevin Durent (Foto: Beta/AP)

– Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali Nagetsi su sada potpisali igrača kome je Kevin Durent mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijateja (Džef Grin). A sve je to tu i pre nego što pomenete dvostrukog MVP-a NBA lige – napisao je Singer.

Sve to izgleda lepo, ali neće da bude lako izvodljivo. Durent je pod ugovorom sa Bruklinom do 2026. godine. Kako god, biće veoma interesantno leto u SAD.

PROČITAJTE JOŠ:

PAZI, KLIZAVO! Hrvatski selektor postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)

SRAMOTA Meč Srbija – Belgija bio u prekidu sat vremena zbog nestanka struje u Čairu! Nastavak u ponedeljak

9 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.