Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ŠOK Australija povela protiv Srbije! Đoković poražen od Aleksa de Minora

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Poraz Novaka Đokovića (Foto: Beta/AP)

Srbija se bori za polufinale Junajted kupa. Veliko iznenađenje desilo se u muškom singlu gde je poražen Novak Đoković, dok ćemo u ženskom da igramo bez naše najbolje teniserke Olge Danilović.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Virtusa protiv Bajerna u našoj kladionici je 1.52. Utakmica je na programu od 20:30. 


Bolji od našeg asa bio je De Minor sa 6:4, 6:4, bez izgubljenog brejka i sa samo devet izgubljenih poena na svoj servis. Srbija se sada nalazi u veoma teškoj situaciji i pred ispadanjem sa ovog takmičenja.

Australijanac je odigrao možda i najbolji meč u karijeri, dok sa druga strane nije bilo Novaka Đokovića na prepoznatiljivom niovu. Mučila je Noleta i danas povreda zgloba desne ruke, pa ukoliko Natalija uspe da pobedi, teško da ćemo da ga gledamo u dublu.

Ukoliko Natalija Stevanović uspe da pobedi Alju Tomljanović, prolazak u polufinale odlučiće miks dubl. Možda bi u tom meču mogao da se očekuje tandem Međedović – Danilović, koji je juče savladao Čehe.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.