Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

TROICKI PRESEKAO Srbija napada polufinale bez Olge Danilović! Na teren izlazi srpska heroina sa Vimbldona

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Olga danas van terena (Foto: Beta/AP)

Srbija se sastaje sa Australijom u četvrtfinalu Junajted kupa. Trenutno svoju bitku bije Novak Đoković, a došlo do iznenađujuće odluke selektora Troickog kada je u pitanju ženski singl.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Virtusa protiv Bajerna u našoj kladionici je 1.52. Utakmica je na programu od 20:30. 


U dosadašnjim mečevima na terenu se nalazila Olga Danilović, a danas će na megdan Alji Tomanović da izađe Natalija Stevanović. Srpska heorina koja je oduševila ne samo našu zemlju, već i čitav svet na Vimbldonu, pokušaće da donesi Srbiji veoma važnu pobedu.

Ova odluka selektor Viktora Troickog da Natalija zaigra umesto Olgda verovatno je zbog umora koji trenutno oseća Danilovićeva. Pored toga, Olga je izgubila oba svoja meča u singlu, pa možda osveženje sa Natalijom Stenović i nije loš potez.

Meč između naše i australijske teniserke počinje odmah posle meča koji igraju Novak Đoković i Aleks de Minor.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.