Budimo u kontaktu

KATAR 2022

JUNAK DANA Tužno i ružno se rastao sa Partizanom, sada ga slavi ceo Japan!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Asano postiže gol za pobedu (Foto: Beta/AP)

Tužno i ružno se Takuma Asano rastao sa Partizanom, početkom maja prošle godine. U najkraćem, zbog dugovanja kluba iz Humske prema njemu, zatražio je i odmah dobio raskid ugovora.


Na meču Brazil – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 3.65 za igru X2&2+.


Uz zahvalnost tadašnjem treneru Savu Miloševiću, Japanac je objasnio razloge dolaska, ali i razlaza sa Partizanom.

Kada sam došao u Srbiju, jedan od ciljeva bio mi je da se domognem jedne od pet najjačih liga. To je moja najveća želja, jednaka onoj da učestvujem na sledečem Mundijalu. Sve ukazuje da će to i da se dogodi – rekao je tada Asano, dodavši da je raskid ugovora tražio zbog zabrinutosti.

Dva cilja je ispunio. Domogao se Liga petice, član je Bohuma, a evo ga i na Mundijalu. I to u kakvoj ulozi.

Meč sa Nemačkom koja, istini za volju, ne izgleda ni blizu moćno kao iz čuvene izjave Garija Linekera, počeo je na klupi. Ušao je u 57, a u 83. minutu presudio “pancerima”.

Dobio je dugačak pas, pobegao sporom Šloterbeku i iz vrlo teške pozicije, gotovo iz mrtvog ugla matirao Manuela Nojera.

Takuma Asano je iz Hirošime, kao 22-godišnjak stigao u Arsenal. Nikada nije odigrao ni minut za klub iz severnog Londona, a bio je na pozajmicama u Štutgartu i Hanoveru. Leta 2019. stigao je u Humsku u transferu vrednom milion evra. Za Partizan je odigrao 77 utakmica, postigao 30 godova i upisao 15 asistencija.

Od leta prošle godine je član Bohuma gde ne blista, mahom zbog povrede kolena. Primera radi, ove sezone je odigrao samo 403 minuta na šest utakmica, ali je zaslužio poziv za Katar.

Cenu je znatno povećao ovog utorka popodne. Eh, da su u Humskoj to mogli da predvide…

6 Komentara

6 Comments

  1. Moca

    23.11.2022. at 23:15

    Zbog Vazure, Vucelica, Nedica i ostalih trojanaca ostali smo bez njega Sume,Filipa Stevanovica,Sadika,Pavlovica a ranije bez Lukica,Vlahovica Andrije Zivkovica ka zbog nekakvih para kje smo dobili asamo Vlahovic,Lukic i Sadik danas vrede preko 150 miliona.Da dobili smo oko trideset a direktna steta je preko 100 miliona,plus bar jos dve ili tri titule prvaka Srbije.Vucicevi trojanci razaraju Partizan.Nego reprezentaciji zelim sve najbolje ali Piksi koga posebno cenim,morao je da pozove Zdjelara bio sa omladincima 2015 osvojio titulu svetskog prvaka.Takodje je i Urosevic morao da budena spisku zbog izrazito dobre forme proteklih godinu ili dve.Cime su su zasluzili Stefan Mitrovic mldji,Mladenovic Racic i Ilic da budu na spisku a izostavljen je i Masovic koji je takodje zasluzio da bude medju izabrznim.

    • Sasa

      24.11.2022. at 00:14

      Mani se komentarisanja reprezentacije.Koga je Piksi zvao taj zaslužuje i ćao.

    • Hrt KARAMAN

      24.11.2022. at 00:41

      AUUU TEBRAAA ALA LAŽEEŠ…Još jedan ostrašćeni grobar GLEDAŠ evo kroz prizmu GROBARSKIH NAVIJAČKIH interesa. Tu nema istine, pravde realnosti,nego samo guraj za PARTIZAN! Sreća pa predsednik sve to utapka pod vodu! BJEKOVIĆ, TOLA POVLO ZEČEVIĆ Đura Šnajder,bunkeraši, KOKEZA …

      • Mile

        24.11.2022. at 09:32

        Jel te nije sramota da pominjes Kokezu.Dao vam titulu iz 1945 , i namestio vam 2 prvenstva !!!

  2. Stefan Polić

    24.11.2022. at 00:36

    EJJJ crni Boško, ja te krstom, a ti .rrdišš!? Ja te hvalim ,a ti osnovnu komunikaciju nisi u stanju da uspostaviš i da tačnim sudom izbegneš brkanje pojmova. NIJE SE TAKUMA ASANO TUŽNO I RUŽNO RASTAO S PARTIZANOM, NEGO PARTIZAN S NJIM MOOOJ BOŠKO! PQRTIZAN ČOVEKU NIJE ISPLATIO ZAOSTALE PLATE,ŠTO JE OZBILJNA SRAMOTA SVUDA U CIVILIZOVANOM SVETU I ČOVEK JE PUNIM PRAVOM ZATRAŽIO RASKID UGOVORA. I U PARIZANU JE POKAZIVAO DA JE ODLIČAN IGRAČ, A OVO VEČERAS JE RAPSODIJA.ONAKO UTEĆI NEMCU KOJI TE ČUVA,A ONDA SKORO IZ MRTVOG UGLA ZAZVIŽSATI KROZ UŠI JEDNOM NOJERU, MALO JE REMEK DELO. ŠTA STE VI ISPUSTILI IZ RUKU ,PA SE JOŠ I OBRUKALI! TOOO PIŠI U NASLOV OSTRAŠĆENI ČOVEČE OD 60 I KUSUR!!!

  3. tomas

    tomas

    24.11.2022. at 03:40

    Da nije igrao u Partizanu verovatno ne bi ni bio na SP , tu je odigrao najbolje u svojoj karijeri, jesu ga lopovi iz uprave zeznuli ali nije ispao korektan sto je pobegao pred finale kupa i jos on trazi pare

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.