Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

JURIŠ NA ŠVEĐANE Sa dva napadača do tri boda u trci za prvo mesto

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Da Srbija bude raspucana (Foto: Starsport)

Kreće rasplet. Srbiji u poslednja dva meča u ovom ciklusu Lige nacija treba da upiše šest bodova i da “orlovi” odlete od sledeće sezone u najjaču “A” Ligu nacija. Na terenu stadiona “Rajko Mitić” u subotu od 20.45 časova je Švedska.


LIGA NACIJA Jači ulazimo u dvoboj sa Šveđanima. Srbiju pobeda zadržava u igri za plasman u elitu, kvota na igru 1-1 u kladionici MaxBet je 3.15.


Prvi cilj koji je Dragan Stojković objavio kada je postao selektor je odlzak na svetsku smotru u Katar, a rođeni pobednik hoće da i nova misija bude pun pogodak. Porazom u prvom kolu od Norveške sami sebi smo zakomplikovala uspešan rasplet trke, ali još ima vremena da sve popravi. Prvo treba pobediti goste kao u Stoholmu i to totalnom ofanzivom.

Ovo znači da će domaćin krenuti sa dvojicom klasičnih napadača, a Sergej Milinković-Savić će se pomeriti liniju niže. Na golu će biti njegov rođeni brat Vanja koji sve više dobija poverenje. Ispred njega trojica centralnih defanzivaca: Miloš Veljković, desno i Strahinja Pavlović levo, kao sada već standardni prvotimci, dok bi u sredini između njih trebalo mesto da zauzme Stefan Mitrović iz Hetafea.

Darko Lazović po desnom, a Filip Kostić po levom boku je već dvojac na koji smo se navikli i na njima će biti velika odgovornost da zatvaraju ceo prostor uz linije. U sredini je Saša Lukić koji će izostankom Nemanje Gudelja imati nešto defanzivnije zadatke.

Kapiten Dušan Tadić je na svom omiljenom mestu iza špiceva, a ispred njega biće dva golgetera Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović od kojih se očekuje da matiraju odbranu Švedske.

Projektovan sasta: V. Milinković-Savić– Veljković, S. Mitrović, Pavlović – Lazović, Lukić, S. Milinković-Savić, Kostić – Tadić – Vlahović i A. Mitrović.

PREPORUČUJEMO:

SAZNAJEMO Zvezda na zimu kreće u nadogradnju tima za Ligu šampiona, biće dolazaka, ali i odlazaka…

SUZE I EMOCIJE Đoković i Nadal plakali sa Federerom: Kraj jedne ere – najveće u istoriji tenisa! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.