Budimo u kontaktu

ENGLESKA

KAKAV GEST Srbiji državni praznik čestitao klub koji nema nijednog Srbina u timu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Srbija je u sredu proslavila Sretenje i Dan državnosti. Povodom državnog praznika stiglo je mnogo čestitki iz celog sveta, a među njima i jedna neočekivana. Lester je na zvaničnom klupskom Fejsbuk nalogu čestitao praznik navijačima sa naših prostora.


Na meču Kolubara – Voždovac, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru ug 2P2+.


Tekst čestitke ispisan je na engleskom i na srpskom jeziku i to ćirilicom. Inače, Lester nema nijednog Srbina u timu. Poslednji koji je nosio dres ovog kluba je Aleksandar Dragović, Srbin rođen u Austriji, aktuelni fudbaler Crvene zvezde.

Popularne “lisice” pobrale su simpatije čitave Evrope tokom istorijskog pohoda na titulu u sezoni 2015/2016. Tada je Lester stekao i veliki broj poklonika u Srbiji.

Sada će verovatno da ih bude još više.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.