Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

KAKAV KOŠ Gudurić pogodio “iz Aja Sofije”! Potez o kome se priča u Turskoj (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

foto: Screenshot / Twitter / beIN SPORTS Türkiye)

Nije prvi put da ubojiti Pribojac ovako nešto uradi. Zapravo, poznat je po koševima sa zvukom sirene. Sada su ga na delu videli navijači “pivara”.


ARGENTINA 1: Kvota kladionice MaxBet da će Independijente da pobedi Sarmijento na svom terenu je 2.05. Početak meča je zakazan za 01.00.


Prvo poluvreme utakmice plej-ofa šampionata Turske između Anadolu Efesa i Fenerbahčea je okončano pogotkom Marka Gudurića. I to kakvim.

Naime, nekadašnji igrač Zvezde se našao na sopstvenoj polovini kada je isticalo vreme i ostalo mu je samo da pokuša sa velike udaljenosti. Uhvatio je zalet, šutnuo i pogodio, na opšte oduševljenje njegovih saigrača, kao i komentatora televizije koja prenosi taj meč.

Pogledajte:

1 komentar

1 komentar

  1. Rile

    09.06.2023. at 23:18

    Ko je gledao utakmicu izmedju Efesa i Fenera a ja jesam mogao je da vidi tog istog Gudurica da je bar tri-četiri puta promašio otvorene puteve za tri poena i time dosta doprineo da Efes uvek posle toga poveca prednost.Nije sve u spektakularnom jednom potezu ako pre toga promašiš znatno vise. No bitno je reci:bivši je to igrac Zvezde! Micic je bio mnogo bolji ali nenapisaste o njemu nista…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.