Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KAKAV PLES MLADOSTI GAT Istorijski debakl Partizana, koji je zaleđen na minus 11! (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Nezamapćeni debakl Partizana u Humskoj! Mladost GAT, pretposlednji tim u Superligi Srbije, plesao je u Beogradu i fudbalski ponizio favorita. Kakav je to nokaut bio. Istorijski debakl Partizana pred svojim navijačima. Igrao je samo jedan tim, onaj drugi, na papiru favorizovan, bio je fudbalski očajan i doživeo jedan od najtežih poraza u dugoj istoriji, ako se gleda rejting rivala.


LA LIGA Naša kladionica nudi kvotu 2.40 na pobedu Bilbaa u Valensiji, koja je u zoni ispadanja.


Gosti su se poigrali sa crno-belima, potpuno ih zaledili na minus 11 i verovatno im ugasili i poslednje maštarije o tituli. Ako ih je iko imao. Kompletan Partizan bio je očajan, od konfuzne poslednje linije, do napada koji je bio totalno nemoćan.

Na tribinama se, na prvom meču u nastavku sezonu u Humskoj, okupio mali broj navijača… I ostali su u šoku već na početku. Marković je u 4. minutu loše intervenisao, lopta je došla do Gala, koji je majstorski poslao levicom u mrežu sa 15-tak metara.

Nije rano vođstvo probudilo Partizan, gosti su iz deuge šanse poveli sa 2:0. Ovog puta pogodio je Kristijan u 11. minutu. Gosti su bili razigrani, favorit totalno nemoćan. Nije bilo ni igre, ni šansi, dok su gosti u svakom napadu bili opasni.

GOLMAN MLADOSTI GAT BESPOSLEN U PRVIH 45 MINUTA

U 37. minutu zaorilo se “Uprava napolje…” A na terenu je, kad je Partizan u pitanju, sve bilo jalovo. Prečesto je sve bilo izuzetno sporo, Novosađani su lako mogli da se organizuju i postave “zid” koji crno-beli nisu mogli da probiju, pa je golman Mladosti bio potpuno besposlen. Ni najmanje nije izgledalo da igraju drugi i 15. na tabeli Superlige Srbije.

Odavno Partizan nije bio ovako nemoćan, poluvreme je završio u okvir gola Novosađana!

Trener Gordan Petrić odlučio je da meč počnu šestorica novih fudbalera u odnosu na atsrtnu postavu na prvom meču nastavka sezone u Kruševcu: Živković, Saničanin, Urošević, Pantić, Baždar i Pavlović. Imali su crno-beli i dvojicu napadača, Pavlovića i Rikarda. Na papiru ozanzivan, na terenu potpuno nemoćan tim.

NOVOSAĐANI BLISTALI U NEVIĐENOJ SRAMOTI PARTIZANA

Petrić je na poluvremenu napravio tri izmene, umesto Andradea, Pantića i Pavlovića ušli su Fejsa, Dijabate i Menig, crno-beli su morali u totalnu ozanzivu. Ali, uzalud…

Fejsa je skrivio penal, a Maksimović ga pretvorio u neverovatnih 3:0 za Novosađane. Kakav podvig Mladost GAT, koja je nastavila da melje. A Partizan doživeo nezapamćenu bruku u duelu sa ekipom takvog rejtinga. Novosađani su potpuno demolirali favorita, čak 4:0 bilo je u 58. minutu, kada je pogodio Milić.

Pesma navijača nije prestajala u debaklu. Podrška ekipi, ali uz vređanje uprave i generalnog direktora Miloša Vazure…

Partizan već u četvrtak gostuje Šerifu u prvom meču plej-ofa Lige konferencija. Ovakav ne mora ni da putuje!


 PARTIZAN – MLADOST GAT 0:4 (0:2)

Stadion Partizana.

Sudija: Stanko Ostraćanin (Kraljevo).

Strelci: 0:1 Gal, 0:2 Kristijan 11, 0:3 Maksimović penal 54, 0:4 Milić 58)

Žuti kartoni: Živković, Fejsa (Partizan), Kristijan, Milojević (Mladost GAT).

Crveni karton: .

PARTIZAN: Popović, Živković, Marković, Saničanin, Uriošević, Pantić (od 46. Fejsa), Andrade I(od 46. Dijabate), Natho, Baždar, Pavlović (od 46. Menig), Rikardo.

MLADOST GAT: Milojević, Janković, Hakman, Ćosić, Ilić, Denić (od 84. Bjeloš), Maksimović, Kristijan (od 68. Marković), Mituljikić (od 84. Babić), Gal (od 78. Kandić), Milić (od 78. Vidakov).


SUPERLIGA SRBIJE, 21. KOLO

Petak

Radnik – Mladost 1:0 (0:0)

(Radulović 89 penal)

Čukarički – Radnički Kragujevac 3:2 (0:0)

(Tomović 65, Lučić 90, Docić 90+6 – Činedu 72, Zorić 81)

Subota

Voždovac – Crvena zvezda 0:6 (0:3)

(Kanga 15 penal, Bukari 19, Katai 25, Vigo 64. Kangva 77, Ivanić 82)

TSC – Napredak 2:0 (2:0)

(Ratkov 21, Jovanović 28)

Vojvodina – Kolubara 3:0 (0:0)

(Simić 46, Čumić 64, Malbašić 74)

Partizan – Mladost GAT 0:4 (0:2)

(Gal 4, Kristijan 11, Maksimović penal 54, Milić 58)

Nedelja

14:00 Javor – Spartak

16:00 Novi Pazar – Radnički Niš


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

NAPUNJENA MREŽA DO VRHA Šest golova Zvezde protiv Voždovca za prvu prolećnu pobedu (VIDEO)

SUPERLIGA SRBIJE Napredak lako pao, TSC dozvolio Čukaričkom samo da prenoći na trećem mestu

6 Komentara

6 Comments

  1. Piksi

    11.02.2023. at 20:32

    Da imas i malo obraza petricu vec u poluvremenu bi dao neopozivu ostavku ovo sto smo videli danas,u krusevcu pa cak i na pripremama je klasicno ne znanje spremanja i vodjenja fudbalskog tima ali ti i svi u fk partizan nemate obraza to smo davno videli;za 4 mesto ima da se zestoko borite ali uz sve druge okolnosti ne verujem da mozete ni do njega.

    • Story

      11.02.2023. at 23:13

      Auuu bre ČIČA,al si negativan, bree ČIČA!!! Što tako bre majku mu? Toliko bolesne sumnje,toliko negative…Dešava ibg, sport je to. Gubi se i dobija. Nemoj tako Petrić je sjajan i trener i čovek. Sramotaje bacati se na njega drvljem i kamenjem zbog jednog poraza. Nemoj tako. Nije fer! Ni Vučela tu nema krivicu, pa čak ni taj nestžretnik i ništak Vazura. Desi se jbg. Mladost imala dan i tačka. Dobili bi i Zvezdu danas i koga god hoćeš, i dobijaće

      • Piksi

        12.02.2023. at 06:58

        Rupasu jej ono sto se ne jede!!!!!

  2. Fk partizai

    11.02.2023. at 21:30

    Ovo je normalan rezultat kada ne bi namestali

  3. Idemooo

    11.02.2023. at 21:30

    Puni franjevce

  4. KLASIČNA SKLANJALICA

    12.02.2023. at 07:27

    “Bomba u Humskoj!”… što bi rek’o Ivica bombaš.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.